Sesje indywidualne

Julia Butryn

O mnie

Jestem psychologiem i psychoterapeutą podczas szkolenia. W roku 2014 założyłam fundację świadczącą pomoc psychologiczną w Szczecinie oraz całej Polsce. Jestem organizatorką i koordynatorką warsztatów ogólnorozwojowych, autorką wielu artykułów popularnonaukowych o tematyce psychologicznej i szeroko rozumianego rozwoju osobistego. Posiadam skończony kurs interwencji kryzysowej i psychoterapii skoncentrowanej na rozwiązaniach.

Julia Butryn - Psychoterapeuta związany z pomocą psychologiczną.

Podczas pracy z pacjentem integruję różne nurty psychoterapeutyczne, jednak najbliższe jest mi myślenie w konwencji psychoanalitycznej i egzystencjalnej. W fundacji zajmuję się przede wszystkim pracą z osobami dorosłymi. Specjalizuje się również w sesjach grupowych

Posiadam 4 letnie doświadczenie w psychoterapii grupowej oraz 8 letnie w psychoterapii indywidualnej. Prowadzę również pomoc psychologiczną online. Nieustannie doskonalę swoje umiejętności, uczestnicząc w specjalistycznych kursach i szkoleniach. Swoją pracę z pacjentami poddaję superwizji ze specjalistami z Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychoanalitycznej oraz Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego.

Fundacja w liczbach

Nasza fundacja istnieje od 2014 roku

Świadczymy pomoc psychologiczną stacjonarnie w Szczecinie, ale także online dla Polonii na całym świecie

Zrealizowanych szkoleń