Sesje Grupowe

Robert Butryn

O mnie

Jestem zdecydowanym zwolennikiem łączenia znanych mi z edukacji i praktyki różnych podejść psychoterapeutycznych, jednak najbliższym mi jest myślenie w konwencji psychoanalitycznej.

Psychoterapeuta Robert Butryn, łysy mężczyzna w okularach z sympatycznym wyrazem twarzy.

Jestem członkiem oraz jestem superwizowany przez specjalistów Polskiego Towarzystwa Psychoterapii Psychoanalitycznej i Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego. Posiadam tytuł magistra o specjalności: Poradnictwo i terapia małżeństwa i rodziny na Uniwersytecie Szczecińskim.

Jestem absolwentem studium Socjoterapii i Treningu Interpersonalnego, posiadającego rekomendację Sekcji Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychologicznego. Ukończyłem czteroletni kurs psychoterapii akredytowany przez Polskie Towarzystwo Psychiatryczne oraz jestem na czwartym roku kursu psychoterapii psychoanalitycznej. Specjalizuje się w dziedzinie związanej z psychoterapią grupową.

Psychoterapia grupowa którą prowadzę odbywa się regularnie raz w tygodniu w godzinach popołudniowych. Grupa składa się wyłącznie z osób dorosłych. Uczestnictwo w grupie poprzedzone musi być konsultacją indywidualną. Koszt jednego spotkania grupowego to 140zł. Więcej informacji o grupie pod numerem telefonu 888 520 888 lub w zakładce Kontakt

Fundacja w liczbach

Nasza fundacja istnieje od 2014 roku

Świadczymy pomoc psychologiczną stacjonarnie w Szczecinie, ale także online dla Polonii na całym świecie