Robert Butryn- Prezes Fundacji

przedsiębiorca, psychoterapeuta.

Od 8 lat prowadzi własną firmę informatyczną. Doradza klientom jak przenieść swoje pasje w świat wirtualny, jak sobie usprawnić codzienność poprzez nowinki techniczne, jak się umiejętnie promować w biznesie... Posiada duszę humanisty- na co dzień jest psychoterapeutą. Pomaga pacjentom w najróżniejszych sytuacjach życiowych, zawsze był wrażliwy na krzywdę innych. Jego pasją jest joga i zdrowa dieta, co praktykuje codziennie i skutecznie zaraża swoją praktyką najbliższych!

Julia Chorzępa-Wiceprezes Fundacji

przedsiębiorca.

Jest numerologiczną 11, z ogromną charyzmą i determinacją stara się kreować lepszą rzeczywistość. Bardzo silnie odczuwa potrzebę realizacji, często wykazuje zapędy do pracoholizmu. Człowiek orkiestra w Fundacji. Uwielbia wyzwania i lubi uczucie gdy uda jej się osiągnąć więcej niż zakładała lub zakładali inni.

Janusz Nowak- Przewodniczący Rady Fundacji

przedsiębiorca.

Pasjonata Tai-Chi i podróżnik po całym globie. Lubi jeździć zimą nad morze by zanurzyć stopy w zimnym Bałtyku. Człowiek o szerokim horyzoncie zainteresowań, rozmówca, który z każdym znajdzie nić porozumienia. Altruista.

Izabela Kurmiel- Członek Rady Fundacji

pracownik Teatru Współczesnego, działacz społeczny.

Lubi wszystko co związane z rozwojem i dbałością o ducha i ciało. Z daleka omija wszelkie „sieciówki”, z perfekcjonizmem przegląda półeczki w napotkanych na swej drodze sklepach z rękodziełami. W pracy stara się każdego dnia być idealnie miłą dla klienta serdecznie się przy tym uśmiechając. Jest bardzo wrażliwa na krzywdę dzieci i zwierząt oraz lekkomyślność osób dorosłych.

Katarzyna Hałaczkiewicz- Członek Rady Fundacji

animator kultury, socjoterapeuta.

nauczycielka języka polskiego, wychowawca, koordynatorka projektów artystycznych, pomysłodawczyni i realizatorka projektów animacyjnych. Współpracuje z licznymi instytucjami i stowarzyszeniami. Prywatnie mama dwójki nastolatków. Jej pasją są osobiste podróże – póki co po Europie. Kocha morze i burzowe wiosenne dni. W wolnych chwilach pisze książkę o zmaganiach współczesnej kobiety w drodze do spełnienia.