Fundacja Programów Społecznych „ARIA” zaprasza na stacjonarne warsztaty grupowe dla osób z nadwagą i otyłością!

Opis zajęć:
Warsztaty dietetyczne to cykl pięciu spotkań odbywających się co dwa tygodnie z dietetykiem. Ich celem jest nauka prawidłowych nawyków żywieniowych krok po kroku. Każde warsztaty będą porcją wiedzy teoretycznej ale największy nacisk będziemy nakładać na teorię, by po powrocie do domu uczestnik warsztatów dokładnie wiedział co, ile i o której ma jeść. Chcemy zainspirować i zmotywować do zdrowego, pełnego smaku życia, do którego możesz zaprosić całą rodzinę. Jeżeli na wiosnę chcesz być bogatszy o wiedzę komponowania posiłków, wybierania produktów spożywczych i jednocześnie lżejszy o kilka kilogramów nadmiernej tkanki tłuszczowej- zapraszamy!
W programie m.in.:
-Kształtowanie zdrowych nawyków żywieniowych;
-Umiejętność tworzenia indywidualnego planu żywieniowego;
-Praca nad motywacją;
-Bezpłatna analiza składu ciała z omówieniem wyników!

Osoba prowadząca:
Zuzanna Janicka jest dietetykiem, specjalistą żywienia kobiet w okresie prokreacji, ciąży i laktacji, wieku menopauzalnego, żywienia dzieci oraz żywienia w chorobach cywilizacyjnych dietozależnych (cukrzyca, miażdżyca, otyłość). Prowadzi swój własny gabinet dietetyczny „Dom Dobrej Diety” oraz współpracuje z przychodnią Pramed w Szczecinie.

Miejsce spotkań:
Spotkania odbędą się w centrum Szczecina- al. Wojska Polskiego 63.

Termin spotkań:
Czwartki w godzinach 16:30-18:30.
Planowany start grupy to 12 styczeń 2017 roku.
Planowane zakończenie 9 marzec 2017 roku.

Inwestycja:
Koszt całego cyklu 5 spotkań to 279zł.
W celu rezerwacji miejsca prosimy o przedpłatę w wysokości 100zł na numer konta Fundacji: 28203000451110000004072340
Reszta kwoty (179 zł) pobierana jest od uczestników na pierwszym spotkaniu.

Więcej informacji:
Julia Chorzepa