Chciałbyś skorzystać online z anonimowych spotkań indywidualnych lub warsztatów grupowych?

• Ogólnorozwojowe treningi psychologiczne

Ogólnorozwojowe warsztaty psychologiczne online

Bezpłatne warsztaty realizowane zawsze w poniedziałki od godziny 19-20. Warsztaty to wideokonferencje m.in. na temat: asertywności, poczucia wartości, radzenia sobie ze stresem, wstydem, lekiem. Zajęcia prowadzone są w grupie, gdzie zachować możesz pełną anonimowość, korzystając wyłącznie z chatów pisanych i mikrofonu, ale skorzystać możesz także z kamerki. Specjalista prowadzący korzysta z tych wszystkich funkcjonalności, ponadto wyświetla uczestnikom prezentacje, ankiety oraz filmiki. Aby uczestniczyć w zajęciach nie musisz wcześniej rezerwować sobie miejsca, wystarczy, że wejdziesz na naszą stronę w terminie spotkania i klikniesz tam na bezpośredni odnośnik do spotkania.

• Coaching

Coaching online

Zajęcia odbywają się regularnie we wszystkie środy w godzinach 18-19. Coaching online to bezpłatne zajęcia grupowe z certyfikowanym coachem. Zajęcia prowadzone są także na zasadzie wideokonferencji, gdzie uczestnicy mogą skorzystać z czatu pisanego, mikrofonu i kamerki. Coach mimo, że zajęcia mają formę grupową skupia się na indywidualnych problemach uczestników, dlatego warto na zajęciach pojawić się z przemyślanym celem/ problemem, który będziemy mogli omówić na grupie. Problem może dotykać różnych płaszczyzn- problemów w pracy, konfliktów z partnerem, nieefektywnego odchudzania etc.

• Pomoc osobom współuzależnionym, dzieciom alkoholików, dzieciom z rodzin dysfunkcyjnych

Pomoc osobom współuzależnionym, dzieciom alkoholików, dzieciom z rodzin dysfunkcyjnych online

Chciałbyś skorzystać ze wsparcia dla DDA, osób z rodzin dysfunkcyjnych? A może twój partner jest osobą uzależnioną? Odwiedź naszą stronę w każdy czwartek w godzinach 18-19, wówczas prowadzone są bezpłatne psychoterapie grupowe online dotyczące tematu uzależnień. Na grupie w swobodny sposób będziesz mógł porozmawiać ze specjalistom i innymi uczestnikami wymieniając się własnymi doświadczeniami. Zajęcia prowadzone są w sposób bardzo przystępny, a miedzy uczestnikami szybko wytwarza się głęboka więź spowodowana podobnymi przeżyciami i problemami.

• Klub abstynenta

Klub abstynenta, meetingi online

Otwarta całodobowo przestrzeń na serwisie na której spotykać możesz osoby o podobnym problemie, wymieniać doświadczenia, wzajemnie się wspierać, podpytać o pomoc. Sugerujemy aby spotkania odbywały się w piątki między godziną 18-19, wówczas prowadzony jest także z reguły dyżur na grupie.

• Pomoc e-mail

Inne warsztaty

Nasi specjaliści prowadzą także warsztaty w realu – poza internetem. Chciałabyś uzyskać więcej informacji? Napisz do nas, jesteśmy do Twojej dyspozycji pod adresem kontakt@fundacja-aria.pl

about